• ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

  Στον επίσημο
  Δικτυακό Τόπο της IKMF GREECE

 • DARE TO SHARE
  DARE TO THINK

 • So that one may

  WALK IN
  PEACE

  Imi

 • NO FEAR

 • FIGHT TO LIVE

 • FIGHT FOR
  A BETTER WORLD

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

 • VIP Protection Course

  VIP Protection Course

 • VIP Protection Course

  VIP Protection Course

 • Sea Marshal Course

  Sea Marshal Course

Νέα της ΙΚΜF Ελλάδας
 • 350 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΗΣ IKMF

  Στις 17-18 Ιουνίου 2017 το Martial Way στο ΟΑΚΑ γέμισε χαρούμενα πρόσωπα και γέλια, από τους μικρούς ασκούμενους των σχολών μας, επί τη ευκαιρία της διεξαγωγής των ετήσιων εξετάσεων για τις κατηγορίες Kiddies, Kids και Juniors της IKMF.

  Η πρώτη ημέρα στην ουσία αποτέλεσε ένα πολυεπίπεδο δρώμενο για τους ασκούμενους των ηλικιών 4-6, στο οποίο τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους γονείς τους ό,τι μαθαίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με τη βοήθεια των Ελλήνων εκπαιδευτών.

  Η δεύτερη ημέρα, στην οποία συμμετείχαν  τα παιδιά από 7 – 15 ετών, είχε περισσότερο άρωμα αληθινών εξετάσεων, τις οποίες διεξήγαγε ο επικεφαλής του Τομέα Γυναικών και Παιδιών της IKMF, GIT Σλόμι Μογιάλ. Τα παιδιά προσήλθαν ανά επίπεδο και εξετάστηκαν στην ύλη τους, σε μία εξέταση με πολύ δύναμη και ένταση αλλά και φροντίδα για την ψυχική και σωματική υγεία των παιδιών.

  Το τέλος του διημέρου βρήκε άπαντες ευχαριστημένους από την όλη διαδικασία, η οποία χαρακτηρίστηκε πολύ εποικοδομητική και άψογη από όλες τις απόψεις.

  Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το διήμερο αυτό έδωσε ένα ακόμη παγκόσμιο ρεκόρ στην ελληνική IKMF, αφού για πρώτη φορά συγκεντρώθηκαν και εξετάστηκαν μαζί τόσα πολλά παιδιά. Οι μικροί, στα χνάρια των μεγάλων….

 • SUMMER CAMP 2017

  Ακόμη μία φορά συναντήθηκαν οι μαθητές και εκπαιδευτές της IKMF στην Ελλάδα, στις 10—11 Ιουνίου 2017, στο ετήσιο Summer Camp το οποίο γίνεται στο Ράντσο στο Σοφικό Κορινθίας, προκειμένου να προπονηθούν όλοι μαζί, κάτω από την καθοδήγηση εκπαιδευτών διεθνούς επιπέδου αλλά και να περάσουν όμορφα, με καλό φαγητό, παρέα, τραγούδι και χορό.

  Αυτήν τη φορά, μαζί μας ήταν ο GIT Dan Oren και ο CIT David Stevens, γνωστοί και αγαπητοί και οι δύο στους Έλληνες μαθητές και εκπαιδευτές.

  Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο του Summer Camp φέτος διεξήχθησαν τα εξής σεμινάρια:  Krav Maga tactical fitness, Time Line: Prevention and avoid, Time Line: Defense and release, Decision making: Soft or hard solution?, Pistol Threats, Pool seminar, Outdoor Survival Course.

  Το Σάββατο το βράδυ έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη από τον David Stevens, με θέμα The art of fighting without fighting: Pre fight skills.

  Στο τέλος του Καμπ, όπως πάντα διεξήχθησαν και εξετάσεις επιπέδων P, με τη συμμετοχή περίπου 200 μαθητών. 

 • ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ EXPERT 3 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

  ΕΝΑ ΝΕΟ EXPERT 2 KAI ΤΡΕΙΣ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ EXPERT!

  Από τις 4 έως τις 21 Μαΐου 2017, έγιναν φέτος τα τρία Crash Camp (P, G και E) της IKMF στο Ισραήλ, με το Expert Camp να είναι το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία. Σκληρή προπόνηση, εις βάθος εκπαίδευση και εξετάσεις αλλά και καλή παρέα με νέους και παλιούς φίλους από όλον τον κόσμο συνέθεσαν τα φετινά Καμπ, τα οποία έχουν γίνει πλέον θεσμός.

  Η Ελληνική IKMF συμμετείχε με 12 άτομα στο E Camp, ήταν η μεγαλύτερη αποστολή από όλες τις χώρες, και επέστρεψε στη χώρα μας έχοντας στις βαλίτσες της πολύ σημαντικές επιτυχίες. Πρώτ’ απ’ όλα, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι βγήκαν τα πρώτα Expert 3 στην Ελλάδα, στα πρόσωπα του Νεκτάριου Δάφνη και του Βασίλη Τσίπα, ενώ η Βασιλική Φουρίδη κατέκτησε το Expert 2. Expert 1 έγιναν οι Γιώργος Σιατίτσας, Πάρης Σαμαράς και Γιώργος Σταματίου. Την Ελληνική ομάδα  συμπλήρωσαν ο ΕΙΤ Γιώργος Χαλκιάς και οι Δημήτρης Σταθάκος, Χρήστος Τζήκας, Χρήστος Βάπτισμας, Τζανέτος Πλαγιαννάκος και Γιώργος Τσαπαλιάρης, οι οποίοι ταξίδεψαν στο Ισραήλ για προπόνηση και εμπειρία, αφού φέτος δεν ήταν η σειρά τους να εξεταστούν. Τέλος, η νέα εκπαιδεύτρια  Ρήκα Τσαγκάρη έλαβε μέρος στο G καμπ, όπου και εξετάστηκε επιτυχώς για το G2.

  Από τη μεριά μας θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους Έλληνες εκπαιδευτές για τη σκληρή δουλειά που κάνουν εδώ και χρόνια, δουλειά η οποία έχει φέρει τη χώρα μας πρώτη σε όλον τον κόσμο από άποψης συμμετοχής και μία από τις πρώτες σε ποιότητα.

 • REAL WORLD STREET VIOLENCE

  Ένα σεμινάριο αλλιώτικο από τα άλλα διεξήχθη στις 22 Απριλίου 2017, στο Martial Way στο ΟΑΚΑ, από τον ΕΙΤ Στέφαν Τίας (Ε2). Το σεμινάριο ήταν επικεντρωμένο πάνω στην αληθινή ακραία βία την οποία πιθανόν να συναντήσει κάποιος στον δρόμο. Βία η οποία συνήθως είναι όχι μόνο σωματική αλλά και έντονα ψυχική. Ο Στέφαν Τίας ασχολήθηκε πολύ με το ψυχολογικό κομμάτι της βίας στον δρόμο και προσπάθησε με πολλούς πρακτικούς τρόπους και ασκήσεις να περάσει στους συμμετέχοντες την ιδέα ότι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι όχι μόνο σωματικά αλλά επίσης ψυχικά και νοητικά προκειμένου να αντεπεξέλθουν σε βίαιες και ακραίες επιθέσεις. Στην προσπάθειά του αυτή έδειξε πολλά βίντεο από αληθινές, βιαιότατες επιθέσεις στον δρόμο, τα οποία πραγματικά ανέδειξαν το θέμα σε όλη του τη διάσταση. Ένα σεμινάριο το οποίο πραγματικά ήταν πολύ καλά προετοιμασμένο από τον εισηγητή του και έκανε εντύπωση!

 • 350 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΗΣ IKMF
 • SUMMER CAMP 2017
 • ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ EXPERT 3 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
 • REAL WORLD STREET VIOLENCE
Νέα των σχολών
 • Ο ΕΙΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

  Τους μαθητές της IKMF στην Κέρκυρα δίδαξε και εξέτασε ο ΕΙΤ Γιώργος Χαλκιάς (Ε2) σε επίσκεψη που έκανε στο νησί το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου 2017. Συγκεκριμένα, οι ενήλικες αλλά και οι ανήλικοι μαθητές των εκπαιδευτών Χρήστου Στεργιάτου, Σπύρου Κορτέσα και Αριστοτέλη Κουλούρη, εξετάστηκαν με επιτυχία σε διάφορα επίπεδα Ρ, Κ και J. Παράλληλα, φίλοι και μαθητές των σχολών της Κέρκυρας προσήλθαν μαζικά στο σεμινάριο «Πειρατεία αυτοκινήτου», όπου διδάχτηκαν τεχνικές οι οποίες μπορούν να σώσουν τη ζωή τους και των αγαπημένων τους σε περίπτωση που κάποιος αποπειραθεί να καταλάβει το αυτοκίνητό τους. 

 • Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΘΑΚΟΣ ΣΤΗ ΧΙΟ

  Το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου 2017, ο Top Instructor Δημήτρης Σταθάκος (Ε2) επισκέφθηκε τη Χίο, προκειμένου να διεξαγάγει εξετάσεις επιπέδων και να διδάξει σε δύο σεμινάρια, τα «Επίθεση Συμμορίας» και «Dirty Fighting» στη σχολή του εκπαιδευτή της IKMF, Ευάγγελου Μαθιούδη. Η μαζική η προσέλευση των μαθητών και των φίλων της σχολής σε όλες τις εκδηλώσεις απέδειξε για μια ακόμη φορά την καλή δουλειά που γίνεται στη Χίο αλλά και την ανάγκη που υπάρχει πλέον για πρακτική και εφαρμόσιμη αυτοάμυνα, ακόμη και σε μέρη που στο πρόσφατο παρελθόν δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα εγκληματικότητας και ασφάλειας. 

 • ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

  Έχει ήδη ξεκινήσει τμήμα παιδικού Κραβ Μαγκά στο Ηράκλειο της Κρήτης, στη σχολή Ferrum Gym (Παπαναστασίου 171) του παλαιού και έμπειρου εκπαιδευτή της IKMF, Νίκου Βερβερίδη. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 6983723102. Όσον αφορά εμάς, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο τμήμα!

 • STREET FIGHT ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

  Στην Καβάλα ταξίδεψε ακόμη μια φορά ο Expert 2 Δημήτρης Σταθάκος, στις 19 Φεβρουαρίου, προκειμένου να διδάξει στη σχολή του τοπικού εκπαιδευτή της IKMF, Νίκου Καραγιαννίδη, καθώς και να διεξάγει εξετάσεις μαθητών. Οι εξετάσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο των μαθητών της σχολής, ενώ το σεμινάριο με θέμα Street Fighting παρακολούθησαν πολλοί μαθητές και φίλοι της IKMF, οι οποίοι έμειναν ικανοποιημένοι από τις νέες γνώσεις που απέκτησαν.

 • Ο ΕΙΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
 • Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΘΑΚΟΣ ΣΤΗ ΧΙΟ
 • ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
 • STREET FIGHT ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
Νέα της IKMF
 • ENA ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΟ VIP PROTECTION COURSE ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

  Το επόμενο περίφημο VIP Protection Course που θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ ανακοινώθηκε ήδη, και πρόκειται να είναι ένα από τα πιο πλήρη που έχουν γίνει ποτέ. Εισηγητές οι Master Άβι Μογιάλ (επικεφαλής της IKMF), Ίσραελ Κόεν (GIT, επικεφαλής του Military & SWAT Division της IKMF) και Ντορόν Μπαλασάν (GIT, senior shooting και tactical instructor στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία του ισραηλινού στρατού). 26  Οκτωβρίου με 3 Νοεμβρίου, μόνο για εκπαιδευτές!

 • Law Enforcement Instruction Course

 • Train and Travel 2014

 • IKMF HQ

  Στο ξεκίνημα του 2013 άνοιξαν τα νέα γραφεία της IKMF στο Ισραήλ, προσπαθώντας να καλύψουν όλες τις ανάγκες της οργάνωσης, η οποία αναπτύσσεται και μεγαλώνει με ραγδαίους ρυθμούς. Ανάγκες που αφορούσαν την ύπαρξη ενός χώρου για εκπαίδευση, γραφεία, στέγαση του τεχνολογικού τομέα αλλά και διακίνηση των προϊόντων της (DVD, ρούχα, εξοπλισμό κλπ).

 • ENA ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΟ VIP PROTECTION COURSE ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
 • Law Enforcement Instruction Course
 • Train and Travel 2014
 • IKMF HQ

BLOG

IKMF Greece

IKMF Greece

10 Year Anniversary
(Greek version)

Εγγραφείτε στο newsletter μας