IKMF Greece
News

FIGHT A FIGHTER

Ο Ίσραελ Κόεν βρέθηκε και πάλι στην Αθήνα, μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας και μόλις λίγες εβδομάδες αφότου πήρε το Expert 4, προκειμένου να διδάξει στους μαθητές και εκπαιδευτές της IKMF Ελλάδος ένα ακόμη πολύ δυνατό σεμινάριο, με θέμα "Fight a Fighter". Το σεμινάριο διεξήχθη το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, στο Martial Way στο ΟΑΚΑ και οι πολυπληθείς συμμετέχοντες σε αυτό είχαν την  ευκαιρία να διδαχτούν πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν μαχητές διαφόρων στυλ, όπως Κικ Μπόξινγκ, Μούι Τάι, BJJ κλπ., σε μία κατάσταση αληθινής αυτοάμυνας.

Continue Reading

UPDATE ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ G

Πιστή όπως πάντα στις αρχές της ποιότητας και της συνεχούς βελτίωσης και ενημέρωσης των εκπαιδευτών της η IKMF, διεξήγαγε το δεύτερο για φέτος Update,  αυτήν τη φορά στα επίπεδα G. Την εκπαίδευση έκανε ένας από τους καλύτερους εκπαιδευτές Κραβ Μαγκά παγκοσμίως, ο επικεφαλής του τομέα Military και SWAT της IKMF, GIT  Ίσραελ Κόεν (E4), στο Martial Way στο ΟΑΚΑ, το Σαββατοκύριακο 1-2 Δεκεμβρίου 2017, με τη συμμετοχή της πλειοψηφίας των Ελλήνων εκπαιδευτών της IKMF. Στη συνολικής διάρκειας 16 ωρών εκπαίδευση, όχι μόνο παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν λεπτομερώς από τον Ίσραελ Κόεν όλες οι τεχνικές από το G1 έως και το Expert 1 αλλά ταυτόχρονα δόθηκε έμφαση στην ουσία, το πώς και το γιατί της κάθε τεχνικής και απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις των Ελλήνων εκπαιδευτών. Μέσα από αυτά τα συνεχή Updates η IKMF φροντίζει ώστε όλοι οι εκπαιδευτές της να έχουν ομοιογένεια στη διδασκαλία, πλήρη κατανόηση των τεχνικών και εμβάθυνση ώστε να γνωρίζουν την ύλη τους σε κάθε της λεπτομέρεια. Αυτή είναι η υπεροχή της IKMF. Η συνεχόμενη, δια βίου εκπαίδευση των εκπαιδευτών της, απευθείας από την πηγή.

Continue Reading

MULTIPLE ATTACKERS SCENARIOS

Ακόμη ένα σημαντικό σεμινάριο έγινε στο Martial Way στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, αυτήν τη φορά με θέμα το "Multiple Attackers Scenarios" και εισηγητή τον Ίσραελ Ταμίρ (Expert 5). Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι όπως σε όλα τα σεμινάρια της IKMF ήταν πολλοί και ενθουσιώδεις, είχαν την ευκαιρία να διδαχτούν τι μπορούν να κάνουν σε περίπτωση που δεχτούν επίθεση από πολλούς επιτιθέμενους ταυτόχρονα, δουλεύοντας πάνω σε πολλά και διαφορετικά σενάρια και τύπους επιθέσεων.

Continue Reading

ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ 2018 – 2019

Από τις 10 έως τις 18 Νοεμβρίου 2018 διεξήχθη το πρώτο μέρος του νέου Σχολείου Εκπαιδευτών Κραβ Μαγκά για πολίτες (CIC) της IKMF. Στο πρώτο αυτό μέρος δίδαξε ο GIT Ίσραελ Ταμίρ (Ε5), ο οποίος έβαλε τα θεμέλια για τη μεταμόρφωση των μαθητών σε εκπαιδευτές, κάτι το οποίο χρειάζεται πολύ και εις βάθος εργασία σε πολλά επίπεδα και τομείς. Στο Σχολείο εκπαιδευτών, εκτός από την εμβάθυνση στις τεχνικές και την ύλη, μεγάλο μέρος των ωρών αφιερώνεται στη διδακτική, τον τρόπο σκέψης τον οποίο πρέπει να έχει ένας εκπαιδευτής και το στήσιμο του μαθήματος με συνέπεια αλλά και επινοητικότητα, αφού ο ρόλος του εκπαιδευτή υπερβαίνει κατά πολύ την καλή γνώση των τεχνικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Σχολείο συμμετέχουν αποκλειστικά ήδη μαθητές της IKMF με σχετική έως μεγάλη εμπειρία στο Κραβ Μαγκά. Στους επόμενους μήνες θα διεξαχθούν τα επόμενα μέρη του CIC, με κατάληξη τις εξετάσεις τον Απρίλιο, από τον ίδιο τον Πρόεδρο της IKMF, Άβι Μογιάλ.

Continue Reading

ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Ένα από τα πιο πρακτικά και χρήσιμα σεμινάρια έγινε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, στο Martial Way στο ΟΑΚΑ, με θέμα "Common Objects" και εισηγητή τον γνωστό και αγαπητό σε όλους μας, Ίσραελ Ταμίρ (Expert 5). Στο σεμινάριο αυτό οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν συνηθισμένα, καθημερινά αντικείμενα, όπως π.χ. μία τσάντα, μία ομπρέλα, ένα μπουκάλι, τα κλειδιά τους, μέχρι και λίγα κέρματα, προκειμένου να σώσουν τη σωματική ακεραιότητα ή τη ζωή τους σε μία επικίνδυνη κατάσταση.

Continue Reading