IKMF Greece
News

550 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΗΣ IKMF

Στις 16-17 Ιουνίου 2018 το Martial Way στο ΟΑΚΑ γέμισε χαρούμενα πρόσωπα και γέλια, από τους μικρούς ασκούμενους των σχολών μας, επί τη ευκαιρία της διεξαγωγής των ετήσιων εξετάσεων για τις κατηγορίες Kiddies, Kids και Juniors της IKMF.

Η πρώτη ημέρα στην ουσία αποτέλεσε ένα πολυεπίπεδο δρώμενο για τους ασκούμενους των ηλικιών 4-6, στο οποίο τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους γονείς τους ό,τι μαθαίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με τη βοήθεια των Ελλήνων εκπαιδευτών.

Continue Reading

SUMMER CAMP 2018

Ακόμη ένα Summer Camp, ένας από τους πλέον σημαντικούς θεσμούς της IKMF Ελλάδος τα τελευταία χρόνια, διεξήχθη στις 2-3 Ιουνίου 2018, στο Ράντσο του Σοφικού Κορινθίας. Φέτος, προσκεκλημένοι εκπαιδευτές ήταν ο γνωστός και αγαπητός από παλιά στη χώρα μας GIT, Dan Oren (Εxpert 2) και o νέος EIT Andreas Burkert (Εxpert 3) από τη Γερμανία.

Continue Reading

EXPERT CAMP 2018 - ΙΣΡΑΗΛ

24 Έλληνες υψηλόβαθμοι εκπαιδευτές ταξίδεψαν στο Ισραήλ στις 8-13 Μαΐου 2018, προκειμένου να λάβουν μέρος στο ετήσιο Expert Camp, στο οποίο συναντώνται και προπονούνται μαζί σχεδόν όλοι οι υψηλόβαθμοι εκπαιδευτές της IKMF από όλον τον κόσμο, κάτω από την καθοδήγηση του Άβι Μογιάλ και όλης της ομάδας των Διεθνών Εκπαιδευτών (GIT) της IKMF.

Σκληρές ολοήμερες προπονήσεις, με συνεπακόλουθο τη βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης όλων, αλλά και ψυχαγωγία, βραδιές χαλαρής κουβεντούλας και ανταλλαγής εμπειριών με Expert από όλον τον κόσμο, συν μία ομαδική επίσκεψη στην Ιερουσαλήμ, έκαναν το Expert Camp μία αξέχαστη εμπειρία για όσους συμμετείχαν σε αυτό. Πάνω απ’ όλα όμως, κανείς δεν θα ξεχάσει τα 100 συνεχόμενα σπάρινγκ, με 100 διαφορετικούς αντιπάλους, θεσμός ο οποίος καθιερώθηκε πέρυσι και έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές όλων.

Continue Reading

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΩΝ Ρ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Ακόμη μια φορά σε πολύ υψηλά επίπεδα κινήθηκαν οι αριθμοί στις εξετάσεις της IKMF Ελλάδας, οι οποίες έγιναν στο Martial Way στο ΟΑΚΑ, στις 21-22 Απριλίου 2018. Αυτήν τη φορά η εξέταση αφορούσε αποκλειστικά τα επίπεδα Ρ και ξεπέρασε τον αριθμό των 500 ατόμων, τα οποία ήταν χωρισμένα σε 18 γκρουπ. Εξεταστές ήταν δύο GIT, απεσταλμένοι από την IKMF ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό και συγκεκριμένα οι Ίσραελ Ταμίρ (Ε4) και Μάρκους Τόργκερσον (Ε3). Οι εξετάσεις κύλησαν απρόσκοπτα, ομαλά και χωρίς  απρόοπτα, αφού και η σχετική οργανωτική εμπειρία υπάρχει και όλοι οι Έλληνες εκπαιδευτές και μαθητές συνέβαλλαν  τα μέγιστα στη σωστή διεξαγωγή τους, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες που τους είχαν δοθεί και επιδεικνύοντας συνεχή καλή θέληση και διάθεση. Στις εξετάσεις, όπως πάντα, παρών από την αρχή ως το τέλος ήταν και ο γιατρός της IKMF Ελλάδος, Χαράλαμπος Χατζηαθανασίου.

Continue Reading

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ

Όπως κάθε έτος που βρίσκεται στη χώρα μας ο Πρόεδρος και Τεχνικός Επικεφαλής της IKMF, Άβι Μογιάλ, προκειμένου να διεξαγάγει τις εξετάσεις του Σχολείου Εκπαιδευτών (CIC), έτσι και φέτος έγινε η Ετήσια Συνάντηση των Εκπαιδευτών μαζί του. Στη συνάντηση αυτή ο Άβι Μογιάλ ενημέρωσε τους Έλληνες εκπαιδευτές για όλες τις προόδους της IKMF διεθνώς κατά το περασμένο έτος και οι εκπαιδευτές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί τους για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν και να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το μέλλον της IKMF στη χώρα μας και παγκοσμίως. Η συνάντηση έγινε όπως πάντα σε χαλαρό και φιλικό κλίμα και κρίθηκε από όλους σημαντική και ουσιώδης. 

Continue Reading