Νέα της
IKMF Ελλάδος

CAR SEMINAR

Προτελευταίο σεμινάριο για τη φετινή σεζόν ήταν το "Car seminar", με τον GIT Γκάι Μπίλια (E3). Όπως πάντα, το σεμινάριο διεξήχθη στο Martial Way στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018, 18.00 - 21.00. Θέμα του σεμιναρίου ήταν οι πολύ συχνές πλέον επιθέσεις ενάντια στον οδηγό ή τους επιβάτες ενός αυτοκινήτου, από κάποιον κακοποιό ο οποίος ζητάει είτε να κλέψει, είτε να καταλάβει το αυτοκίνητο είτε ακόμη και να απειλήσει τη ζωή του οδηγού ή των επιβατών. Τι μπορεί κάποιος να κάνει ώστε να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους ενδεχόμενες επιθέσεις; Οι λύσεις, οι τεχνικές και οι τακτικές που έδωσε ο Γκάι Μπίλια ήταν πολύ υψηλού επιπέδου, πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες από τον καθένα και έτσι οι συμμετέχοντες έμειναν απολύτως ευχαριστημένοι.

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ένα ακόμη Σχολείο Εκπαιδευτών για Παιδιά (KIC) διεξήχθη στη χώρα μας, στις 20-24 Ιουνίου 2018, νωρίτερα από την εποχή που συνήθως διεξάγεται (Οκτώβριος), προκειμένου οι νέοι εκπαιδευτές να είναι έτοιμοι ώστε να ξεκινήσουν τα παιδικά τους τμήματα από την αρχή της νέας εκπαιδευτικής περιόδου. Το KIC σκοπό έχει να επιμορφώσει τους εκπαιδευτές πάνω στις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η εκπαίδευση των παιδιών και εφήβων, λόγω της σωματικής τους ανάπτυξης, της ευαίσθητης ψυχοσύνθεσής τους αλλά και των ειδικών συνθηκών τις οποίες καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίζουν. Όπως είναι πλέον γνωστό, στην IKMF κανείς εκπαιδευτής δεν δικαιούται να διδάσκει παιδιά εάν προηγουμένως δεν έχει παρακολουθήσει επιτυχώς το KIC. Φέτος, στο Σχολείο δίδαξε ο επικεφαλής τους τομέα παιδιών και γυναικών της IKMF, GIT Σλόμι Μογιάλ (Ε3). Οι εκπαιδευτές που το παρακολούθησαν επιτυχώς, και κατά συνέπεια δικαιούνται στο εξής να διδάσκουν παιδιά και εφήβους είναι οι εξής: Ελισιάδης Χαράλαμπος, Καραγιαννίδης Νικόλαος, Κοσμόπουλος Χάρης, Κατσιούρης Γιώργος, Κυρίτση Βάγια, Κώστογλου Λευτέρης, Σκόπης Χρήστος, Τσίβος Βασίλης, Τσιλιβαράκος Ιωάννης, Χατζηδάκης Ηλίας, Χριστοδούλου Κωνσταντίνος.

Διαβάστε Περισσότερα

550 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΗΣ IKMF

Στις 16-17 Ιουνίου 2018 το Martial Way στο ΟΑΚΑ γέμισε χαρούμενα πρόσωπα και γέλια, από τους μικρούς ασκούμενους των σχολών μας, επί τη ευκαιρία της διεξαγωγής των ετήσιων εξετάσεων για τις κατηγορίες Kiddies, Kids και Juniors της IKMF.

Η πρώτη ημέρα στην ουσία αποτέλεσε ένα πολυεπίπεδο δρώμενο για τους ασκούμενους των ηλικιών 4-6, στο οποίο τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους γονείς τους ό,τι μαθαίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με τη βοήθεια των Ελλήνων εκπαιδευτών.

Διαβάστε Περισσότερα

SUMMER CAMP 2018

Ακόμη ένα Summer Camp, ένας από τους πλέον σημαντικούς θεσμούς της IKMF Ελλάδος τα τελευταία χρόνια, διεξήχθη στις 2-3 Ιουνίου 2018, στο Ράντσο του Σοφικού Κορινθίας. Φέτος, προσκεκλημένοι εκπαιδευτές ήταν ο γνωστός και αγαπητός από παλιά στη χώρα μας GIT, Dan Oren (Εxpert 2) και o νέος EIT Andreas Burkert (Εxpert 3) από τη Γερμανία.

Διαβάστε Περισσότερα

EXPERT CAMP 2018 - ΙΣΡΑΗΛ

24 Έλληνες υψηλόβαθμοι εκπαιδευτές ταξίδεψαν στο Ισραήλ στις 8-13 Μαΐου 2018, προκειμένου να λάβουν μέρος στο ετήσιο Expert Camp, στο οποίο συναντώνται και προπονούνται μαζί σχεδόν όλοι οι υψηλόβαθμοι εκπαιδευτές της IKMF από όλον τον κόσμο, κάτω από την καθοδήγηση του Άβι Μογιάλ και όλης της ομάδας των Διεθνών Εκπαιδευτών (GIT) της IKMF.

Σκληρές ολοήμερες προπονήσεις, με συνεπακόλουθο τη βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης όλων, αλλά και ψυχαγωγία, βραδιές χαλαρής κουβεντούλας και ανταλλαγής εμπειριών με Expert από όλον τον κόσμο, συν μία ομαδική επίσκεψη στην Ιερουσαλήμ, έκαναν το Expert Camp μία αξέχαστη εμπειρία για όσους συμμετείχαν σε αυτό. Πάνω απ’ όλα όμως, κανείς δεν θα ξεχάσει τα 100 συνεχόμενα σπάρινγκ, με 100 διαφορετικούς αντιπάλους, θεσμός ο οποίος καθιερώθηκε πέρυσι και έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές όλων.

Διαβάστε Περισσότερα