Νέα της
IKMF Ελλάδος

ΝΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΤ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΗΚΑΣ (Ε3)

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια υποδεχτήκαμε όλοι εμείς στην IKMF Ελλάδας, την ένταξη στην Εxpert Instructors Team (EIT) και δεύτερου Έλληνα εκπαιδευτή και συγκεκριμένα του Χρήστου Τζήκα (Έξπερτ 3). Τον τίτλο και το αντίστοιχο δίπλωμα απένειμε στον Έλληνα εκπαιδευτή ο πρόεδρος της IKMF, Άβι Μογιάλ, κατά τη διάρκεια του Expert Camp, το οποίο διεξήχθη στο Ισραήλ, στις 14-19 Μαΐου 2019, ενώπιον των υπολοίπων GIT και EIT και των περισσότερων υψηλόβαθμων εκπαιδευτών της IKMF παγκοσμίως.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΩΝ P - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

Ακόμη μία μεγάλη και απαιτητική εξέταση στα επίπεδα Ρ για τους μαθητές της IKMF, έλαβε χώρα στις 13-14 Απριλίου 2019, στο Martial Way, στο ΟΑΚΑ. Εξεταστές ήταν δύο GIT, απεσταλμένοι από την IKMF ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό, και συγκεκριμένα οι Ίσραελ Ταμίρ (Ε5) και Όρελ Μάλκα (Ε1). Οι εξετάσεις κύλησαν απρόσκοπτα, ομαλά και χωρίς  απρόοπτα, αφού και η σχετική οργανωτική εμπειρία υπάρχει και όλοι οι Έλληνες εκπαιδευτές και μαθητές συνέβαλλαν  τα μέγιστα στη σωστή διεξαγωγή τους, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες που τους είχαν δοθεί και επιδεικνύοντας συνεχή καλή θέληση και διάθεση. Στις εξετάσεις, όπως πάντα, παρών από την αρχή ως το τέλος ήταν και ο γιατρός της IKMF Ελλάδος, Χαράλαμπος Χατζηαθανασίου.

 

Διαβάστε Περισσότερα

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ 2019

Η κορύφωση μιας ακόμη χρονιάς σκληρής προπόνησης και μαθητείας για τους εκπαιδευτές της IKMF Ελλάδος ήρθε το Σαββατοκύριακο 6 – 7 Απριλίου 2019, κατά το οποίο διεξήχθησαν οι καθιερωμένες ετήσιες εξετάσεις τους στα επίπεδα G. Αυτήν τη φορά εξεταστής ήταν ο ίδιος ο Πρόεδρος και Επικεφαλής Εκπαιδευτής της IKMF, Άβι Μογιάλ (Μάστερ 2), συνεπικουρούμενος από τον GIT Νταν Όρεν (Ε2).

Οι Έλληνες εκπαιδευτές ανταποκρίθηκαν στις εξετάσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία, αποδεικνύοντας, όπως δήλωσε και ο Άβι Μογιάλ με το πέρας των εξετάσεων, ότι το επίπεδο στη χώρα μας, με τα συνεχή updates, σεμινάρια και εκπαιδευτικά Σχολεία, ανεβαίνει χρόνο με το χρόνο ραγδαίως. Όπως είναι γνωστό, τα διπλώματα της IKMF δεν απονέμονται, ούτε χαρίζονται. Κερδίζονται! Μόνο έτσι διασφαλίζεται η ποιότητα, για την οποία φημίζεται η IKMF και που την κάνει να ξεχωρίζει στον κόσμο του Κραβ Μαγκά.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, διεξήχθη και η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των Ελλήνων εκπαιδευτών με τον Άβι Μογιάλ, κατά την οποία συζητήθηκαν πολλά και σημαντικά ζητήματα σχετικά με την περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση της IKMF στη χώρα μας και παγκοσμίως.

Διαβάστε Περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ (CIC) 2018-2019

Άλλο ένα Σχολείο εκπαιδευτών (CIC) έφτασε στο τέλος του, μετά από έξι μήνες συνεχούς και μεγάλης προσπάθειας των συμμετεχόντων και των GIT που τους εκπαίδευσαν μεταδίδοντάς τους την αυθεντική γνώση με πάθος και μεράκι. Στο τελευταίο Σαββατοκύριακο παρών ήταν ο Πρόεδρος και Επικεφαλής Εκπαιδευτής της IKMF, Άβι Μογιάλ (Μάστερ 2) και ο GIT Νταν Όρεν (Ε2), προκειμένου να βάλουν τις τελευταίες πινελιές στη διδασκαλία και να εξετάσουν τους συμμετέχοντες.

Διαβάστε Περισσότερα

GOLD VIP PROTECTION COURSE ΣΤΗΝ ΚΩ

Μεγάλη επιτυχία για την Κω και τον τοπικό εκπαιδευτή της IKMF στο νησί, Γιώργο Χατζηαντωνίου, η διοργάνωση του Gold VIP Protection Course, στις 28/2/2019 – 3/3/2019, με τον Senior Tactical and Shooting Instructor της IKMF, Ντορόν Μπαλασάν, αφού είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται το εν λόγω προχωρημένο Σχολείο εκτός Αθηνών. Κατά την παραμονή του στην Κω, ο Ντορόν Μπαλασάν δίδαξε επίσης σε δύο ανοιχτά σεμινάρια, με τίτλο το ένα «Law Enforcement Seminar» και το άλλο «Προστάτευσε την Οικογένειά σου». Τέλος, διεξήγαγε εξετάσεις επιπέδων Ρ, στις οποίες οι μαθητές του Γιώργου Χατζηαντωνίου με την παρουσία τους είχαν την ευκαιρία να αποδείξουν το υψηλό επίπεδο της σχολής τους και το δικό τους ατομικά ο καθένας. Η σχολή της Κω είναι πραγματικά υπόδειγμα για το τι μπορεί να επιτύχει ένας ικανός άνθρωπος όταν πιστέψει σε αυτό που κάνει και λάβει την αντίστοιχη υποστήριξη, όσο μακριά από το κέντρο κι αν βρίσκεται.

Διαβάστε Περισσότερα