Νέα της
IKMF Ελλάδος

ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το πρώτο δεκαήμερο της νέας Σχολής εκπαιδευτών για πολίτες στη Θεσσαλονίκη, έγινε στις 7-16 Ιουλίου 2017, με τη συμμετοχή ατόμων που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στη Βόρειο Ελλάδα ως εκπαιδευτές Κραβ Μαγκά της IKMF. Στη Σχολή δίδαξε με επιτυχία ο νέος ΕΙΤ της IKMF από τη Γερμανία, Αντρέας Μπουρκέρτ (Ε2). Αναμένεται το δεύτερο και τελικό δεκαήμερο, το οποίο θα διεξαχθεί στα τέλη Αυγούστου.

Διαβάστε Περισσότερα

ACTIVE SHOOTER

Είναι πολύ συχνό πλέον το φαινόμενο στις αναπτυγμένες δυτικές κοινωνίες, ένοπλος να εισβάλλει σε δημόσιο χώρο και να πυροβολεί αδιακρίτως και πολλές φορές αναιτίως ενάντια σε αθώους και ανυπεράσπιστους πολίτες. Τι μπορεί κάποιος να κάνει αν βρεθεί σε μία τέτοια πολύ δυσάρεστη και επικίνδυνη κατάσταση; Σε αυτό το ερώτημα ήρθε να απαντήσει ο ΝτορόνΜπαλασάν, Senior shooting και Tactical instructor της IKMF, στο ανοιχτό σεμινάριο Active Shooter, το οποίο έγινε στο Martial Way στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο 24/6/2017. Αν κρίνουμε από τα φωτεινά πρόσωπα και τα σχόλια των πολυάριθμων συμμετεχόντων, ο Ντορόν Μπαλασάν, για ακόμη μία φορά, όπως το συνηθίζει, έφερε σε πέρας επιτυχώς την αποστολή του!

Διαβάστε Περισσότερα

GOLD VIP INSTRUCTOR COURSE 2017

Ακόμη ένα Gold Course έγινε στη χώρα μας, στις 22-25 Ιουνίου 2017, με εκπαιδευτή τον Ντορόν Μπαλασάν, Senior shooting και Tactical instructor της IKMF. Βάση του Σχολείου ήταν, όπως πάντα, το Martial Way στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Ντορόν με τους μαθητές του πραγματικά όργωσαν όλο το λεκανοπέδιο ώστε η εκπαίδευσή τους να γίνει κάτω από πραγματικές συνθήκες και όχι στο «αποστειρωμένο» περιβάλλον μία αίθουσας. Είναι γνωστό πια σε όλους ότι ο Ντορόν προέρχεται απευθείας από το «πεδίο της μάχης» και, ως εκ τούτου, προτιμάει ό,τι διδάσκει να το διδάσκει έξω στον δρόμο, αφού εκεί βρίσκεται η πραγματικότητα, η οποία είναι ο τελικός κριτής όλων.

Διαβάστε Περισσότερα

350 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΗΣ IKMF

Στις 17-18 Ιουνίου 2017 το Martial Way στο ΟΑΚΑ γέμισε χαρούμενα πρόσωπα και γέλια, από τους μικρούς ασκούμενους των σχολών μας, επί τη ευκαιρία της διεξαγωγής των ετήσιων εξετάσεων για τις κατηγορίες Kiddies, Kids και Juniors της IKMF.

Η πρώτη ημέρα στην ουσία αποτέλεσε ένα πολυεπίπεδο δρώμενο για τους ασκούμενους των ηλικιών 4-6, στο οποίο τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους γονείς τους ό,τι μαθαίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με τη βοήθεια των Ελλήνων εκπαιδευτών.

Διαβάστε Περισσότερα

SUMMER CAMP 2017

Ακόμη μία φορά συναντήθηκαν οι μαθητές και εκπαιδευτές της IKMF στην Ελλάδα, στις 10—11 Ιουνίου 2017, στο ετήσιο Summer Camp το οποίο γίνεται στο Ράντσο στο Σοφικό Κορινθίας, προκειμένου να προπονηθούν όλοι μαζί, κάτω από την καθοδήγηση εκπαιδευτών διεθνούς επιπέδου αλλά και να περάσουν όμορφα, με καλό φαγητό, παρέα, τραγούδι και χορό.

Αυτήν τη φορά, μαζί μας ήταν ο GIT Dan Oren και ο CIT David Stevens, γνωστοί και αγαπητοί και οι δύο στους Έλληνες μαθητές και εκπαιδευτές.

Διαβάστε Περισσότερα