Νέα της
IKMF Ελλάδος

ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ 2019 – 2020

Από τις 9 έως τις 17 Νοεμβρίου 2019 διεξήχθη το πρώτο μέρος του νέου Σχολείου Εκπαιδευτών Κραβ Μαγκά για πολίτες (CIC) της IKMF, στο οποίο δίδαξε ο GIT Νταν Όρεν (Ε2), ο οποίος έβαλε τα θεμέλια για τη μεταμόρφωση των μαθητών σε εκπαιδευτές, κάτι το οποίο χρειάζεται πολύ και εις βάθος εργασία σε πολλά επίπεδα και τομείς.

Διαβάστε Περισσότερα

ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ – ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Έχει γίνει θεσμός πλέον η νέα σεζόν για την IKMF Ελλάδας να ξεκινάει με προγράμματα επιμόρφωσης των εκπαιδευτών της, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται καλύτερα στις υψηλές απαιτήσεις της διδασκαλίας, όπως αυτές ορίζονται από την IKMF.

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ADAPTED FINISH MODE

Πρώτο σεμινάριο της φετινής σεζόν, με τον GIT Israel Tamir (Ε5), επικεφαλής των τομέων σεκιούριτυ και αστυνομίας της IKMF, ο οποίος δίδαξε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, στο Martial Way στο ΟΑΚΑ, σε ένα πολύ δυνατό ανοιχτό σεμινάριο, με θέμα «Adapted Finish Mode».

Διαβάστε Περισσότερα

INSTRUCTORS UPDATE ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Ρ

Όπως είναι γνωστό πλέον, η υπεροχή της IKMF Ελλάδος έγκειται εκτός πολλών άλλων και στην, επί 14 συνεχή έτη στα οποία δραστηριοποιείται στη χώρα μας, συνεχή επιμόρφωση και αναβάθμιση των εκπαιδευτών της, σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς της ειδίκευσής τους. Έτσι και φέτος, στο ξεκίνημα της χρονιάς, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2019 έγινε το κλασικό πλέον ετήσιο Update των εκπαιδευτών στα επίπεδα Ρ. Στο Update δίδαξε ο Ίσραελ Ταμίρ (Expert 5 και επικεφαλής των τομέων Σεκιούριτυ και Αστυνομίας της IKMF).

Διαβάστε Περισσότερα

O ΕΙΤ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΗΚΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ο EIT Χρήστος Τζήκας (Ε3), απεσταλμένος της IKMF, ταξίδεψε στην Κίνα για δέκα ημέρες, προκειμένου να βοηθήσει στην εξάπλωση του Κραβ Μαγκά εκεί, μέσα από μια σειρά ανοιχτών σεμιναρίων σε πέντε διαφορετικές πόλεις.

Διαβάστε Περισσότερα