Νέα της
IKMF Ελλάδος

ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ - ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ

Ο Επικεφαλής των τομέων Σεκιούριτυ και Αστυνομίας της IKMF, GΙΤ Ίσραελ Ταμίρ (Ε5), ταξίδεψε στη χώρα μας το Σαββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου 2020, προκειμένου να διδάξει στο τέταρτο μέρος του φετινού Σχολείου Εκπαιδευτών για Πολίτες (CIC).

Διαβάστε Περισσότερα

WINTER CAMP 2020

Ακόμη ένα Winter Camp, ένας από τους πλέον σημαντικούς θεσμούς της IKMF Ελλάδος τα τελευταία χρόνια, διεξήχθη στις 1-2 Φεβρουαρίου 2020, στο Ράντσο του Σοφικού Κορινθίας. Φέτος, προσκεκλημένοι εκπαιδευτές ήταν ο GIT Orel Malka (E1), μαζί με τον Tomas Martinovski (E3) από την Τσεχία.

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ 2019-2020, ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ

Ο επικεφαλής των τομέων Σεκιούριτυ και Αστυνομίας της IKMF, GΙΤ Ίσραελ Ταμίρ (Ε5), βρέθηκε στη χώρα μας το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιανουαρίου 2020, προκειμένου να διδάξει στο τρίτο μέρος του φετινού Σχολείου Εκπαιδευτών για Πολίτες (CIC).

Διαβάστε Περισσότερα

HOLDS AND RESTRAINS

Για ακόμη μία φορά, ο Επικεφαλής των Τομέων Σεκιούριτυ και Αστυνομίας της ΙKMF, Ίσραελ Ταμίρ (Ε5), δίδαξε στο πάντα ενθουσιώδες και πολυπληθές ελληνικό κοινό, σε ένα ακόμη ανοιχτό σεμινάριο, ακριβώς πάνω στην ειδικότητά του, με θέμα Holds and Restrains, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, όπως πάντα στο Martial Way στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε Περισσότερα