Νέα της
IKMF Ελλάδος

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "CRIMINAL KNIFE ATTACK"

O πολύ αγαπητός στη χώρα μας, GIT Νταν Όρεν (E2), μετά από πολύ καιρό απουσίας βρέθηκε και πάλι στην Ελλάδα προκειμένου να διδάξει στο Σχολείο εκπαιδευτών. Επί τη ευκαιρία, το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, στο Martial Way στο ΟΑΚΑ, δίδαξε σε ένα πολύ σημαντικό σεμινάριο ένα από τα αγαπημένα του θέματα, την αυτοάμυνα απέναντι σε μαχαίρι. Ο τίτλος του σεμιναρίου ήταν το Criminal Knife Attack και έτσι ο GIT αναφέρθηκε σε ιδιαιτέρως βίαιες επιθέσεις και στο τι μπορεί να κάνει κάποιος ώστε να τις αντιμετωπίσει και να διαφύγει όσο το δυνατόν αλώβητος. Το κοινό του Νταν όπως πάντα ήταν μεγάλο και ενθουσιώδες και τελικά όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι από ένα ακόμη δυνατό και χρήσιμο σεμινάριο της IKMF Ελλάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ – 5ᴼ ΜΕΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο 3-4 Μαρτίου 2018, συνεχίστηκε το φετινό Σχολείο Εκπαιδευτών, με τη διεξαγωγή του πέμπτου μέρους του, στο οποίο δίδαξε ο GIT Νταν Όρεν (E2). Ο πολύ αγαπητός στη  χώρα μας GIT δίδαξε την ύλη του G1, δίνοντας ταυτόχρονα μεγάλη έμφαση στη διδακτική μεθοδολογία της IKMF, έτσι ώστε οι υποψήφιοι εκπαιδευτές να ετοιμαστούν όχι μόνο για τις εξετάσεις τους που πλησιάζουν αλλά και για την πραγματικότητα της διδασκαλίας, όταν με το καλό ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους ως εκπαιδευτές Κραβ Μαγκά. Επόμενη στάση, οι τελικές εξετάσεις οι οποίες θα διεξαχθούν αμέσως μετά το Πάσχα, από τον ίδιο τον Πρόεδρο της IKMF, Άβι Μογιάλ!

Διαβάστε Περισσότερα

VIP PROTECTION COURSE ΣΤΗΝ ΚΩ

Ακόμη ένα VIP Protection course έγινε στην Κω, στις 14-23 Φεβρουαρίου 2018, από τον GIT Γκάι Μπίλια (Ε2). Το Σχολείο διοργάνωσε ο πολύ δραστήριος τοπικός εκπαιδευτής, Γιώργος Χατζηαντωνίου, και σε αυτό συμμετείχαν 9  άτομα, τα οποία μετά από σκληρή, επίπονη και πλούσια σε γνώσεις εκπαίδευση αλλά και εξετάσεις, έλαβαν το ασημένιο σήμα και το διεθνώς αναγνωρισμένο δίπλωμα της IKMF, με τον τίτλο VIP Bodyguard.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΩΝ G

Για πρώτη φορά φέτος, στις 24-25 Φεβρουαρίου 2018, οι εξετάσεις των επιπέδων G διεξήχθησαν μόνες τους, χωριστά από τις εξετάσεις των επιπέδων Ρ. Ο λόγος γι’ αυτό είναι ότι πλέον, μετά από τα 12 χρόνια της παρουσίας και του σοβαρού έργου της IKMF στην Ελλάδα, οι μαθητές των επιπέδων G έχουν φτάσει τους τριψήφιους αριθμούς και δεν χωρούν σε ένα Σαββατοκύριακο μαζί με τα επίπεδα P.

Διαβάστε Περισσότερα

SOFT AND HARD SOLUTIONS

O GIT Ίσραελ Ταμίρ (E4), επικεφαλής του τομέα Σεκιούριτυ και Αστυνομίας της IKMF, βρέθηκε ακόμη μία φορά στη χώρα μας, προκειμένου να διδάξει το πολύ σημαντικό σεμινάριο Soft and Hard Solutions. Tο σεμινάριο διεξήχθη το Σάββατο 10 Φεβορυαρίου 2018, στο Martial Way στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε Περισσότερα