Νέα της
IKMF

IKMF

ENA ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΟ VIP PROTECTION COURSE ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

ENA ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΟ VIP PROTECTION COURSE ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Το επόμενο περίφημο VIP Protection Course που θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ ανακοινώθηκε ήδη, και πρόκειται να είναι ένα από τα πιο πλήρη που έχουν γίνει ποτέ. Εισηγητές οι Master Άβι Μογιάλ (επικεφαλής της IKMF), Ίσραελ Κόεν (GIT, επικεφαλής του Military & SWAT Division της IKMF) και Ντορόν Μπαλασάν (GIT, senior shooting και tactical instructor στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία του ισραηλινού στρατού). 26  Οκτωβρίου με 3 Νοεμβρίου, μόνο για εκπαιδευτές!

Διαβάστε περισσότερα

IKMF HQ

IKMF HQ

Στο ξεκίνημα του 2013 άνοιξαν τα νέα γραφεία της IKMF στο Ισραήλ, προσπαθώντας να καλύψουν όλες τις ανάγκες της οργάνωσης, η οποία αναπτύσσεται και μεγαλώνει με ραγδαίους ρυθμούς. Ανάγκες που αφορούσαν την ύπαρξη ενός χώρου για εκπαίδευση, γραφεία, στέγαση του τεχνολογικού τομέα αλλά και διακίνηση των προϊόντων της (DVD, ρούχα, εξοπλισμό κλπ).

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα για τη διεξαγωγή εξετάσεων με IPAD

Προγράμματα για τη διεξαγωγή εξετάσεων με IPAD

Το νέο τεχνολογικό επίτευγμα της IKMF είναι το πρόγραμμα του IPad το οποίο επιτρέπει τη διεξαγωγή εξετάσεων όλων των επιπέδων. Μέσα στο σύστημα βρίσκεται η ύλη κάθε επιπέδου, γραπτώς αλλά και σε βίντεο, καθώς και όλα τα ονόματα των κάθε φορά εξεταζομένων. Σε κάθε τεχνική ο εξεταστής σημειώνει στο IPad τα λάθη του εξεταζόμενου, τα οποία αποστέλλονται σε αληθινό χρόνο στον κεντρικό υπολογιστή της IKMF.

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπική εκπαίδευση στο Ισραήλ

Προσωπική εκπαίδευση στο Ισραήλ

Οι νέες εγκαταστάσεις της IKMF είναι εξοπλισμένες με όλα τα σύγχρονα συστήματα τα οποία επιτρέπουν μαθήματα εξ αποστάσεως, μέσω ίντερνετ, αλλά και τη διαδραστική σχέση και απευθείας επικοινωνία μεταξύ του μαθητή και των εκπαιδευτών του. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος ο μαθητής μπορεί να το παρακολουθεί ζωντανά από την οθόνη του αλλά και να παρεμβαίνει κάνοντας ερωτήσεις, προσεγγίζοντας όσο είναι δυνατόν τις συνθήκες ενός αληθινού μαθήματος.

Διαβάστε περισσότερα