Νέα των
Σχολών

Ο ΕΙΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Τους μαθητές της IKMF στην Κέρκυρα δίδαξε και εξέτασε ο ΕΙΤ Γιώργος Χαλκιάς (Ε2) σε επίσκεψη που έκανε στο νησί το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου 2017. Συγκεκριμένα, οι ενήλικες αλλά και οι ανήλικοι μαθητές των εκπαιδευτών Χρήστου Στεργιάτου, Σπύρου Κορτέσα και Αριστοτέλη Κουλούρη, εξετάστηκαν με επιτυχία σε διάφορα επίπεδα Ρ, Κ και J. Παράλληλα, φίλοι και μαθητές των σχολών της Κέρκυρας προσήλθαν μαζικά στο σεμινάριο «Πειρατεία αυτοκινήτου», όπου διδάχτηκαν τεχνικές οι οποίες μπορούν να σώσουν τη ζωή τους και των αγαπημένων τους σε περίπτωση που κάποιος αποπειραθεί να καταλάβει το αυτοκίνητό τους. 

Διαβάστε Περισσότερα

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΘΑΚΟΣ ΣΤΗ ΧΙΟ

Το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου 2017, ο Top Instructor Δημήτρης Σταθάκος (Ε2) επισκέφθηκε τη Χίο, προκειμένου να διεξαγάγει εξετάσεις επιπέδων και να διδάξει σε δύο σεμινάρια, τα «Επίθεση Συμμορίας» και «Dirty Fighting» στη σχολή του εκπαιδευτή της IKMF, Ευάγγελου Μαθιούδη. Η μαζική η προσέλευση των μαθητών και των φίλων της σχολής σε όλες τις εκδηλώσεις απέδειξε για μια ακόμη φορά την καλή δουλειά που γίνεται στη Χίο αλλά και την ανάγκη που υπάρχει πλέον για πρακτική και εφαρμόσιμη αυτοάμυνα, ακόμη και σε μέρη που στο πρόσφατο παρελθόν δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα εγκληματικότητας και ασφάλειας. 

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Έχει ήδη ξεκινήσει τμήμα παιδικού Κραβ Μαγκά στο Ηράκλειο της Κρήτης, στη σχολή Ferrum Gym (Παπαναστασίου 171) του παλαιού και έμπειρου εκπαιδευτή της IKMF, Νίκου Βερβερίδη. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 6983723102. Όσον αφορά εμάς, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο τμήμα!

Διαβάστε Περισσότερα

STREET FIGHT ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Στην Καβάλα ταξίδεψε ακόμη μια φορά ο Expert 2 Δημήτρης Σταθάκος, στις 19 Φεβρουαρίου, προκειμένου να διδάξει στη σχολή του τοπικού εκπαιδευτή της IKMF, Νίκου Καραγιαννίδη, καθώς και να διεξάγει εξετάσεις μαθητών. Οι εξετάσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο των μαθητών της σχολής, ενώ το σεμινάριο με θέμα Street Fighting παρακολούθησαν πολλοί μαθητές και φίλοι της IKMF, οι οποίοι έμειναν ικανοποιημένοι από τις νέες γνώσεις που απέκτησαν.

Διαβάστε Περισσότερα

STAY AWAY ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Νέα σχολή της IKMF ξεκίνησε στις Σέρρες, κάτω από την καθοδήγηση του νέου μας εκπαιδευτή, Μπάμπη Ελισιάδη. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, η σχολή έδειξε μια ασυνήθιστη δυναμική και ποιότητα, με αποτέλεσμα να έχει γίνει ήδη πόλος έλξης για πολλούς ανθρώπους στην περιοχή οι οποίοι αναζητούν μία πλήρη μορφή αυτοάμυνας και άσκησης. Σε αυτό το πλαίσιο και στην προσπάθειά της να συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις στην ανάπτυξη των σχολών της επαρχίας, η IKMF Ελλάδας απέστειλε στις Σέρρες τον Expert 2 Δημήτρη Σταθάκο, προκειμένου να διεξαγάγει ανοιχτή προπόνηση και εξετάσεις για τους μαθητές της σχολής και να διδάξει σε ανοιχτό σεμινάριο Stay Away για γυναίκες. Όλες οι εκδηλώσεις διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία και η Δημήτρης Σταθάκος επέστρεψε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το επίπεδο των μαθητών αλλά και την πραγματικά πολύ μεγάλη προσέλευση και ενδιαφέρον των γυναικών για το Stay Away. Από τη μεριά μας, το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να ευχηθούμε τα καλύτερα για τον νέο εκπαιδευτή και τους μαθητές του και να δηλώσουμε ότι πάντα θα είμαστε στο πλάι τους, όπως κάνουμε εξάλλου και για όλους τους μαθητές και εκπαιδευτές μας, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκονται.

Διαβάστε Περισσότερα