Νέα των
Σχολών

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Για εξετάσεις επιπέδων και σεμινάρια στους μαθητές της Κέρκυρας ταξίδεψε ο Top Instructor Δημήτρης Σταθάκος (Ε2), το Σαββατοκύριακο 2-3 Δεκεμβρίου. Οι εξετάσεις που έγιναν απέδειξαν την πολύ καλή δουλειά των Κερκυραίων εκπαιδευτών, Χρήστου Στεργιάτου, Σπύρου Κορτέση και Αριστοτέλη Κουλούρη, αφού το επίπεδο των μαθητών τους κρίθηκε υψηλό. Τα σεμινάρια τα οποία διεξήχθησαν επιτυχώς με τη συμμετοχή πολλών ενδιαφερομένων ήταν τα Bar Fight και Combat Fight.

Διαβάστε Περισσότερα

ΝΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ IKMF ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μια νέα σχολή της IKMF ξεκίνησε την πορεία της στη Θεσσαλονίκη, με εκπαιδευτή τον Στέλιο Σαλακίδη. Η νέα σχολή βρίσκεται στο Budo Fighting, στην οδό Αναξιμένους 20 στην Κάτω Τούμπα και για να εορταστεί η έναρξη της λειτουργίας της διοργανώθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2017 ένα Εισαγωγικό σεμινάριο, στο οποίο δίδαξε ο Δημήτρης Σταθάκος (Ε2), σε ένα δυναμικό πλήθος μαθητών και φίλων της IKMF. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον νέο εκπαιδευτή, στο δύσκολο έργο του, να στήσει μία σχολή στα ποιοτικά πρότυπα της IKMF!

Διαβάστε Περισσότερα

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Ακόμη ένα επιτυχημένο σεμινάριο στις Σέρρες, στη σχολή του εκπαιδευτή της IKMF Χαράλαμπου Ελισιάδη, στο Diogenis Fighting Club. Το σεμινάριο είχε θέμα «Επίθεση συμμορίας» και διεξήχθη από τον Δημήτρη Σταθάκο (Ε2), στις 15 Οκτωβρίου 2017. Οι γνώσεις που αποκτήθηκαν πολλές και η αθρόα συμμετοχή μαθητών και φίλων της IKMF έδειξαν για μια ακόμη φορά τη σοβαρή και ποιοτική δουλειά του Χαράλαμπου Ελισιάδη.

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Στο πλαίσιο της συνεχούς υποστήριξης των σχολών της επαρχίας από την IKMF, ο νέος ΕΙΤ της IKMF από τη Γερμανία, Αντρέας Μπουρκέρτ (Ε2), βρέθηκε στις Σέρρες, στη σχολή του Χαράλαμπου Ελισιάδη. Εκεί, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό, δίδαξε το σεμινάριο «Προστάτεψε την οικογένειά σου» και διεξήγαγε επιτυχώς εξετάσεις επιπέδων των μαθητών της σχολής.

Διαβάστε Περισσότερα