Νέα των
Σχολών

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ

O Top Instructor Δημήτρης Σταθάκος (Ε2) ταξίδεψε στη Λήμνο, στις 28-29 Απριλίου 2018, προκειμένου να διεξάγει εξετάσεις στους μαθητές του τοπικού εκπαιδευτή, Ματθαίου Βραχιώλια. Οι μαθητές ήταν κατάλληλα προετοιμασμένοι από τον εκπαιδευτή τους και οι εξετάσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Λήμνο, ο Δημήτρης Σταθάκος δίδαξε επίσης το σεμινάριο Bar Fight, μπροστά σε ένα πολυπληθές και ενθουσιώδες κοινό.

Διαβάστε Περισσότερα

STAY AWAY ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ

Γέμισε γυναίκες το πάρκο Γουδέ στη Σπάρτη, την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, για το σεμινάριο Stay Away, το οποίο συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Σπάρτης και ο Top Instructor Δημήτρης Σταθάκος (Ε2). Στο σεμινάριο οι γυναίκες διδάχθηκαν όχι μόνο τεχνικές αποφυγής, αποτροπής και αντιμετώπισης πιθανών επιθέσεων αλλά και θέματα τα οποία αφορούν την ψυχολογία και τον τρόπο σκέψης τους όσον αφορά την ασφάλειά τους. Όπως σε κάθε σεμινάριο Stay Away, κεντρική θέση στο σεμινάριο κατείχε ο εσωτερικός συναγερμός τον οποίο διαθέτει κάθε γυναίκα και ιδέες για το πώς πρέπει να τον «ακούει» και να τον εμπιστεύεται σε κάθε της κίνηση προκειμένου να αισθάνεται και να είναι πράγματι ασφαλής.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Το Σαββατοκύριακο  17-18 Μαρτίου έγινε η πρώτη μεγάλη εκδήλωση στη νέα σχολή του Ηλία Χατζηδάκη, στα Χανιά, με επίσημο καλεσμένο τον EIT Γιώργο Χαλκιά. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα Χανιά, ο ΕΙΤ διεξήγαγε εξετάσεις μαθητών στα επίπεδα Ρ, ανοιχτό σεμινάριο με θέμα «Εμπλοκή και απεμπλοκή σε βίαιη επίθεση» και προπόνηση εκπαιδευτών, με τη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτών από το Ηράκλειο (Μανώλης Σταυρουλάκης), το Ρέθυμνο (Βλαντ Κιρκόφσκι και Γιώργος Κατσιούρης) και τα Χανιά (Ηλίας Χατζηδάκης). Από τη μεριά μας να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη νέα σχολή και, όπως κάνουμε με όλες τις σχολές μας, υποσχόμαστε ότι η IKMF θα είναι πάντα δίπλα σε αυτήν και τους μαθητές της.

Διαβάστε Περισσότερα

STAY AWAY ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γέμισε γυναίκες η δημοτική αίθουσα την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2017, για το σεμινάριο Stay Away, το οποίο συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Τρίπολης και ο Top Instructor Δημήτρης Σταθάκος. Στο σεμινάριο οι γυναίκες διδάχθηκαν όχι μόνο τεχνικές αποφυγής, αποτροπής και αντιμετώπισης πιθανών επιθέσεων αλλά και θέματα τα οποία αφορούν την ψυχολογία και τον τρόπο σκέψης τους όσον αφορά την ασφάλειά τους. Όπως σε κάθε σεμινάριο Stay Away, κεντρική θέση στο σεμινάριο κατείχε ο εσωτερικός συναγερμός τον οποίο διαθέτει κάθε γυναίκα και ιδέες για το πώς πρέπει να τον «ακούει» και να τον εμπιστεύεται σε κάθε της κίνηση προκειμένου να αισθάνεται και να είναι πράγματι ασφαλής.

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Τις Σέρρες επισκέφθηκε ο Top Instructor Δημήτρης Σταθάκος (Ε2), στις 3-4 Μαρτίου 2018, προκειμένου να διδάξει στο σεμινάριο «Εισβολή στο Σπίτι» και να διεξάγει εξετάσεις στους μαθητές της σχολής του τοπικού εκπαιδευτή, Χαράλαμπου Ελισιάδη. Μαζί με τους Σερραίους μαθητές της IKMF, στις Σέρρες προσήλθαν προκειμένου να εξεταστούν και μαθητές από την Καβάλα (εκπ. Νίκος Καραγιαννίδης) και τη Θεσσαλονίκη (εκπ. Πέτρος Κεχαγιόπουλος, Στέλιος Σαλακίδης). Σεμινάριο και εξετάσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, αποδεικνύοντας ότι με αργά αλλά σταθερά βήματα και με τη μεγάλη συνεισφορά του Δημήτρη Σταθάκου, η IKMF ριζώνει στη Βόρειο Ελλάδα, εξαπλώνοντας το αυθεντικό Κραβ Μαγκά.

Διαβάστε Περισσότερα