Νέα της
IKMF Ελλάδος

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ (CIC) 2021-2022 – ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ

Το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου 2022 ήταν γεμάτο από σημαντικές δραστηριότητες για την IKMF Ελλάδος, όλες κάτω από την καθοδήγηση του Προέδρου και Επικεφαλής Εκπαιδευτή της IKMF, Άβι Μογιάλ (Μάστερ 2), συνεπικουρούμενου από τον Έλληνα ΕΙΤ, Χρήστο Τζήκα (Ε3).

Διαβάστε Περισσότερα

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΩΝ G

Εξετάσεις επιπέδων G διεξήχθησαν στις 19-20 Μαρτίου 2022, για πρώτη φορά μετά την έλευση του κορωνοϊού στις ζωές μας. Για την εξέταση ταξίδεψε ειδικά στη χώρα μας ο Γερμανός EIT Αντρέας Μπουρκέρτ (Ε3), ο οποίος εξέτασε τους Έλληνες μαθητές 3 ώρες στο κάθε επίπεδο, με αυστηρότητα αλλά και δικαιοσύνη.

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ

Στην τελική ευθεία μπήκε το Σχολείο Εκπαιδευτών για Πολίτες (CIC), για την περίοδο 2021-2022, με την ολοκλήρωση του πέμπτου μέρους του. Το Σχολείο διεξήχθη στις 12-13 Μαρτίου 2022, από τον GIT Ίσραελ Ταμίρ (Ε5), επικεφαλής των τομέων Σεκιούριτυ και Αστυνομίας της IKMF. Ο έμπειρος GIT έδωσε έμφαση στις τελικές διορθώσεις πάνω στην τεχνική των υποψηφίων εκπαιδευτών, απάντησε στα ερωτήματα και τις απορίες τους, έκανε προσομοίωση του τελικού τεστ και γενικά έβαλε τις τελικές πινελιές στην προετοιμασία τους.

Διαβάστε Περισσότερα

UPDATE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ 2022 ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΡΑΕΛ ΤΑΜΙΡ

Πιστή όπως πάντα στις αρχές της ποιότητας και της συνεχούς βελτίωσης και ενημέρωσης των εκπαιδευτών της η IKMF, διεξήγαγε το φετινό Update, στα επίπεδα P και G. Την εκπαίδευση έκανε ένας από τους καλύτερους εκπαιδευτές Κραβ Μαγκά παγκοσμίως, ο επικεφαλής του τομέα Σεκιούριτυ της IKMF, GIT  Ίσραελ Ταμίρ (E5), στο Ράντσο του Σοφικού Κορινθίας, το Σαββατοκύριακο 26-27 Φεβρουαρίου 2022, με τη συμμετοχή της πλειοψηφίας των Ελλήνων εκπαιδευτών της IKMF.

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ 2021-2022 ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ

Ο Επικεφαλής της Εξεταστικής Επιτροπής της IKMF, GΙΤ Ταμίρ Γκιλάντ (Ε5), ταξίδεψε ακόμη μία φορά στη χώρα μας το Σαββατοκύριακο 5-6 Φεβρουαρίου 2022, προκειμένου να διδάξει στο τέταρτο μέρος του φετινού Σχολείου Εκπαιδευτών για Πολίτες (CIC). Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με τη διδασκαλία της ύλης του επιπέδου G1, ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το τεχνικό σκέλος του CIC.

Διαβάστε Περισσότερα