Νέα της
IKMF Ελλάδος

ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ “STAY AWAY”

H EIT Πόλα Μέγιερς (E3) επισκέφθηκε τη χώρα μας, στις 14-18 Σεπτεμβρίου 2022, προκειμένου να διδάξει στο ειδικό Σχολείο Εκπαιδευτών για την Εκπαίδευση Γυναικών “Stay Away”. Το Stay Away είναι το εξειδικευμένο πρόγραμμα της IKMF για τη γυναικεία αυτοάμυνα, το οποίο λαμβάνει υπ’ όψιν του τις ιδιαιτερότητες των γυναικών, όχι μόνον από άποψη σωματικής διάπλασης και δύναμης αλλά και όσον αφορά τις διαφορές τους από τους άντρες σε θέματα χαρακτήρα, συμπεριφοράς, διαίσθησης, τρόπου σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων. Η Paula, έχοντας μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία, προσέγγισε το θέμα με ευαισθησία και ενσυναίσθηση, ούσα γυναίκα και η ίδια, και έδωσε στους Έλληνες εκπαιδευτές σημαντικά εργαλεία για τη δουλειά τους, ώστε να είναι οι γυναίκες ασφαλείς.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΤΗΣ IKMF

Στις 19 Ιουνίου 2022, μετά από δύο χρόνια διακοπής λόγω κορωνοϊού, διεξήχθησαν και πάλι εξετάσεις επιπέδων για τα παιδιά και τους εφήβους της IKMF Ελλάδος. Τις εξετάσεις διεξήγαγε ο ίδιος ο Πρόεδρος της IKMF, Άβι Μογιάλ, δείχνοντας έτσι το μεγάλο του ενδιαφέρον για τα παιδιά, τα οποία, όπως πάντα λέει ίδιος, είναι το μέλλον.

Διαβάστε Περισσότερα

SUMMER CAMP 2022

Ακόμη ένα Summer Camp, ένας από τους πλέον σημαντικούς θεσμούς της IKMF Ελλάδος, έλαβε χώρα στις 4-5 Ιουνίου 2022, στο γνωστό και φιλόξενο Ράντσο του Σοφικού Κορινθίας. Φέτος, προσκεκλημένοι εκπαιδευτές ήταν οι πλέον υψηλόβαθμοι και παλαιοί GIT της IKMF, γνωστοί και αγαπητοί αμφότεροι στην Ελλάδα, Ταμίρ Γκιλάντ – E5 (Επικεφαλής της Επιτροπής Ιεραρχίας και Εξετάσεων της IKMF) και Ίσραελ Ταμίρ – Ε5, (Επικεφαλής του Τομέα Σεκιούριτυ και Αστυνομίας της IKMF).

Διαβάστε Περισσότερα

EXPERT CAMP ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω κορωνοϊού, το Expert Camp στο Ισραήλ άνοιξε ξανά τις πύλες του, στις 18-24 Μαΐου, για να υποδεχθεί τους εκπαιδευτές επιπέδου expert από όλον τον κόσμο. Όπως πάντα, η σκληρή προπόνηση συνδυάστηκε με όμορφες ώρες παρέας και ψυχαγωγίας και μια επίσκεψη στα Ιεροσόλυμα, ενώ η τελευταία μέρα ήταν αφιερωμένη στις εξετάσεις.

Διαβάστε Περισσότερα