Νέα της
IKMF Ελλάδος

AUTUMN CAMP 2021

Για δεύτερη φορά φέτος, σε πείσμα των καιρών, έγινε το Autumn Camp, το οποίο τελικά εξελίσσεται σε αγαπημένη συνήθεια! Η πολύ όμορφη φθινοπωρινή αυτή εκδήλωσή μας, η οποία διεξήχθη στις 9-10 Οκτωβρίου 2021, στο Ράντσο του Σοφικού Κορινθίας, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού ο κόσμος ανταποκρίθηκε εντυπωσιακά στο κάλεσμά μας και όπως σε όλα μας τα καμπ όλα αυτά τα χρόνια, συμμετείχε με κέφι, πάθος και ενθουσιασμό, τηρώντας παράλληλα όλα τα μέτρα ασφαλείας τα οποία έχουν θεσπιστεί από την ελληνική πολιτεία.

Ωστόσο, το φετινό καμπ ήταν αλλιώτικο από όλα τα προηγούμενα, αφού σε αυτό γιορτάσαμε τα 15 χρόνια της IKMF Ελλάδος, τα οποία τίμησαν με την παρουσία και τη διδασκαλία τους ο ίδιος ο Πρόεδρος της IKMF, Άβι Μογιάλ (Μάστερ 2) και ο Επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής της IKMF, Ταμίρ Γκιλάντ (Ε5).

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ (KIC) 2021

Ακόμη ένα Σχολείο Εκπαιδευτών για Παιδιά (KIC) έλαβε χώρα στις 8-12 Μαΐου 2021, κάτω από την καθοδήγηση του Προέδρου και Επικεφαλής Εκπαιδευτή της IKMF, Άβι Μογιάλ (Μάστερ 2), κάτι το οποίο αποτελεί μια ακόμη μεγάλη επιτυχία της IKMF Ελλάδος.

Διαβάστε Περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ (CIC) 2020-2021

Λόγω των δυσμενών συνθηκών, με τις σχολές επί επτά μήνες κλειστές εξ αιτίας των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, το φετινό Σχολείο Εκπαιδευτών (CIC) τελικά διεξήχθη ολόκληρο σε ένα μέρος, στις 1-18 Ιουλίου.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΠΕΡΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΒΙ ΜΟΓΙΑΛ!

Εκπαίδευση και πιστοποίηση επιπέδων Έξπερτ έγινε στη χώρα μας, στις 9-13 Ιουνίου 2021, στο Ράντσο του Σοφικού Κορινθίας, με τη συμμετοχή δεκάδων Ελλήνων εκπαιδευτών, από τον ίδιο τον Πρόεδρο και Επικεφαλής Εκπαιδευτή της IKMF, Άβι Μογιάλ (Μάστερ 2).

Διαβάστε Περισσότερα

G ΚΑΜΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ 2021

Αυτό που διακρίνει την IKMF Ελλάδος από την αρχή της πορείας της είναι ότι δίνει την πρέπουσα βαρύτητα στη συνεχόμενη εκπαίδευση των εκπαιδευτών της, θεωρώντας την ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την εξέλιξή της. Πιστή λοιπόν στις αξίες της, δεν θα μπορούσε να επανεκκινήσει τις δραστηριότητές της με άλλον τρόπο εκτός από μία ακόμη εκπαίδευση των εκπαιδευτών της.

Κάτω από ειδικές συνθήκες έγιναν φέτος τα Ρ και G Update, καθώς και οι εξετάσεις των εκπαιδευτών της IKMF Ελλάδος, λόγω της παρατεταμένης καραντίνας και των κλειστών επί σχεδόν οκτώ μήνες σχολών.

Διαβάστε Περισσότερα