Νέα της
IKMF Ελλάδος

ΝΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΤ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΘΑΚΟΣ

Νέος Έλληνας ΕΙΤ ορίστηκε από τον πρόεδρο της IKMF Άβι Μογιάλ (Μάστερ 2), ένας από τους παλαιότερους και σημαντικότερους Έλληνες εκπαιδευτές, ο Σπαρτιάτης Δημήτρης Σταθάκος, που δραστηριοποιείται στην Τρίπολη. Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο του διεθνούς Expert Camp στο Ισραήλ (18-24 Μαΐου), από τον ίδιο τον Άβι Μογιάλ, και αποτελεί μεγάλη τιμή όχι μόνο για τον νέο ΕΙΤ αλλά και όλη την IKMF Ελλάδος, η οποία γίνεται η πρώτη χώρα στον κόσμο που διαθέτει τρεις ΕΙΤ στο δυναμικό της.

Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που από την αρχή σχεδόν της πορείας της IKMF Ελλάδος είναι παρόν σε κάθε εκδήλωση και αποτελεί σημαντικό στήριγμα και αρωγό της ελληνικής ομάδας, παντού και όποτε χρειαστεί. Λόγω του μεγάλου πάθους του για μάθηση, από πολύ νωρίς έγινε Top Instructor (έχει δηλαδή ολοκληρώσει όλα τα επαγγελματικά Σχολεία της IKMF, πολιτών και τακτικά) και μέχρι σήμερα συνεχίζει να προπονείται με κάθε ευκαιρία∙ συμμετέχει ανελλιπώς σε κάθε update και καμπ, σε πολλά σεμινάρια, και περνάει ξανά διάφορα επαγγελματικά Σχολεία για βαθύτερη κατανόηση και εμπέδωσή τους. Ταυτόχρονα, έχει διεξαγάγει πολλά σεμινάρια και εξετάσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας, κυρίως όμως στη Βόρειο Ελλάδα όπου έχει διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στη διάδοση του Κραβ Μαγκά. Βασικά χαρακτηριστικά του γνωρίσματα είναι η υψηλή μαχητικότητα, το ομαδικό πνεύμα, η αφοσίωση, η ακούραστη εργατικότητα, και η αμέσοτητα στις διαπροσωπικές σχέσεις με τους άλλους εκπαιδευτές και τους μαθητές. Στα δύσκολα χρόνια που έρχονται είμαστε βέβαιοι ότι από τη νέα του θέση θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα μας.

Με αυτήν την επιλογή, αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η Ελλάδα ανήκει στις καλύτερες χώρες της IKMF στον κόσμο, κάτι που έχει κατακτηθεί λόγω της 15ετούς συνεχούς σκληρής και ομαδικής εργασίας μας. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας μας και έτσι σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και στο μέλλον.

Δημήτρη, σου ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας καλή επιτυχία στο έργο σου και πάντα επιτυχίες!

 

Neos EIT 1
Neos EIT 2
Neos EIT 3