Νέα των
Σχολών

ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Την Κρήτη επισκέφθηκε το διήμερο 9-10 Απριλίου 2022 ο  Δημήτρης Σταθάκος (Ε3 Top Instructor), για σεμινάρια και εξετάσεις μαθητών. Συγκεκριμένα, το Σάββατο το πρωΐ πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις μαθητών από Χανιά και Ρέθυμνο, στη σχολή του εκπαιδευτή της IKMF Χανίων, Ηλία Χατζηδάκη (G5).

Διαβάστε Περισσότερα

CRIMINAL KNIFE ATTACK ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε ο ΕΙΤ Χρήστος Τζήκας, στις 7 Μαρτίου 2020, προκειμένου να διδάξει στη σχολή του πιστοποιημένου εκπαιδευτή της IKMF Στέλιου Σαλακίδη, σε ένα πολύ δυνατό ανοιχτό σεμινάριο, με θέμα «Επίθεση εγκληματία με μαχαίρι».

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ O ΕΙΤ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΗΚΑΣ

Για τη διεξαγωγή εξετάσεων και του σεμιναρίου Terror Knife Attack ταξίδεψε στην Κέρκυρα ο ΕΙΤ Χρήστος Τζήκας (Ε3), στις 18-19 Ιανουαρίου 2020. Ο ενθουσιασμός μεγάλος και το επίπεδο των μαθητών υψηλό, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τη μακρόχρονη σωστή και εις βάθος εργασία που γίνεται στην Κέρκυρα από τους εκεί εκπαιδευτές, Χρήστο Στεργιάτο, Σπύρο Κορτέση, Τέλη Κουλούρη και Δημήτρη Βλασερό. 

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ BAR FIGHT ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Στην Κρήτη ταξίδεψε στις 7-8 Δεκεμβρίου 2019, ο ΕΙΤ Χρήστος Τζήκας (Ε3), προκειμένου να διδάξει σε ανοιχτά σεμινάρια στα Χανιά και στο Ρέθυμνο και σε κοινή προπόνηση και Update των εκπαιδευτών της Κρήτης στα Χανιά, καθώς και να διεξαγάγει εξετάσεις επιπέδων στο Ρέθυμνο.

Διαβάστε Περισσότερα